Wat doet Hartmotief?
 
 


           
 
 
 
 
 
 
Hartmotief creeërt, plant en organiseert uw events. Dit kan een huwelijk zijn maar ook een jubileumfeest, een babyshower, kraamborrel maar ook die ene speciale verjaardag of een traktatie voor uw kind (kijk bij Fotogalerij om een impressie te krijgen). Ik bedenk, regel en geef advies; van slechts een duwtje in de rug bij het Adviesgesprek tot het regelen van jullie huwelijk van A tot Z bij Compleet Arrangement .

Ik geef tips en sta u bij tijdens de voorbereidingen en de organisatie van jullie huwelijk of uw feest. Hoever onze samenwerking gaat, bepaalt u zelf en geeft u aan tijdens onze eerste vrijblijvende en kostenloos kennismakingsgesprek.

Ik kan veel voor jullie regelen: het vinden van de mooiste locatie, 't bedenken van een passend (kleur-)thema, het vinden van de fotograaf of passende bloemen voor het bruidsboeket, maar ik kan u ook helpen met de bewaking van het budget. Alles gaat in overleg. Kijk ook eens bij The Wedding Collection voor de mooiste Handmade by Hartmotief huwelijks wenskaartjes!

Misschien wilt u uw bijzondere gebeurtenis vieren in uw eigen vertrouwde omgeving? Ook bij deze optie kan ik samen met u en met alle plezier iets heel moois maken. Uiteraard altijd in samenspraak met u!
 
 
>>Ga naar   Waarom Hartmotief


 
        
    info@hartmotief.nl         06 134 78 777        ©2012-2017 Hartmotief         disclaimer