Waarom Hartmotief? 
 
 
 
           
 

 

Een weddingplanner of eventplanner schakel je in:
  • wanneer je simpelweg weinig of geen tijd hebt om jouw feest te organiseren
  • wanneer jullie niet het "shop-type" zijn en de vele websites en winkels willen of kunnen bekijken
  • omdat jullie hulp kunnen gebruiken bij de bewaking van jullie budget (groot en klein!)
  • omdat jullie graag een neutrale mening willen horen
  • wanneer je de mogelijkheden, etiquette en aanvullende creatieve ideeën op het gebied van bijvoorbeeld huwelijken wilt weten.

 

 
 
 
En om maar gelijk een vooroordeel weg te nemen: het inschakelen van een eventplanner is zeker niet alleen weggelegd voor de 'happy few' onder ons maar is er juíst voor het kleinere budget!

Steeds meer mensen schakelen een eventplanner in omdat deze de markt kent en een netwerk heeft van gerenommeerde leveranciers waarbij kortingen kunnen worden bedongen! Belangrijke ingrediënten om samen met jullie persoonlijke wensen tot een droomfeest te komen.

Door mijn jarenlange werkervaring als adviseur en coach kan ik mijn diverse rollen als organisator, motivator, besluitnemer maar daarnaast ook de rol als creatieveling en gastvrouw moeiteloos aannemen. Ik bied een luisterend oor, ben betrokken, en heb oog voor detail. Ik ben en hou mijzelf goed op de hoogte van de laatste trends en ideeën binnen de huwelijks- en eventbranche en uiteraard wil ik die graag met jullie wil delen.

Mijn voornaamste taak is jullie stress weg te nemen zodat jullie van een onbezorgde voorbereidingstijd en een geweldige (huwelijks)dag kunnen genieten.

Neem Contact op met Hartmotief om de verschillende mogelijkheden te bespreken.  
 
>> Ga naar:
 
 
 
 
 

     
    info@hartmotief.nl         06 134 78 777        ©2012-2017 Hartmotief         disclaimer