Tarief

    

 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
Hartmotief werkt graag met u samen in een open en duidelijke sfeer. Dit geldt voor de communicatie en ook voor wat betreft de kosten. Hartmotief zal haar tarieven voor 2017 NIET aanpassen!
 
 
Wanneer u na ons kennismakingsgesprek kiest voor het Adviesgesprek, als een van de arrangementen onder  Wedding Event, hanteert Hartmotief een vast tarief ad € 62,50 incl. BTW (dit is inclusief de reiskosten tot 50 kilometer enkele reisafstand). Voor de overige arrangementen binnen Wedding Event en voor alle Family & Friends Events hanteert Hartmotief een vast uurtarief ad € 25,- incl. BTW (inclusief de reiskosten tot 50 kilometer enkele reisafstand).
 
 
Het aantal uren werk kan  per Wedding arrangement zeer uiteen lopen. Dit geldt ook voor de  Family & Friends Events . Omdat jullie een duidelijk beeld van de kosten willen hebben, maak ik graag met jullie tijdens een eerste kennismakingsgesprek een korte inventarisatie van de feestdag. 
 
 
Neem Contact op door middel van het contactformulier of telefoonnummer en maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
 
 
 
 
    info@hartmotief.nl         06 134 78 777        ©2012-2017 Hartmotief         disclaimer