Compleet Arrangement

 
Na ons eerste kennismakingsgesprek geven jullie aan de organisatie van jullie huwelijk volledig door mij te willen laten verzorgen.

Samen gaan wij dan op zoek naar de mooiste trouwlocatie, de fotograaf die het beste qua stijl bij jullie past, maken we samen een draaiboek, maar buigen we ons ook over zaken als hoe de trouwuitnodigingen er uit moeten komen te zien, welke kapper, willen jullie trouwvervoer, of willen jullie misschien een bepaald thema of bepaalde kleuren terug laten komen op jullie dag.

Ik verzorg in dit arrangement de gehele organisatie maar ik betrek jullie in alle onderdelen die erbij horen. Heel belangrijk is hierbij het beschikbare budget. In het arrangement Adviesgesprek geef ik aan dat ik een budgettool heb gecreëerd. In het geval van volledige organisatie van jullie huwelijk hou ik het budget voor jullie in de gaten en koppel hierover terug.

Ik zal jullie regelmatig op de hoogte houden van de voortgang aan de hand van de checklist, help jullie keuzes te maken en adviseer waar nodig. En wanneer ik als steunpilaar voor jullie kan fungeren in deze soms stressvolle periode is dat uiteraard ook geen probleem!

Door middel van het door ons samen opgestelde draaiboek zorg ik als organisator op jullie trouwdag dat alles op rolletjes loopt en dat jullie zonder zorgen kunnen genieten, samen met jullie dierbare familie en vrienden.

Indien jullie ervoor kiezen om een gedeelte van de organisatie van jullie huwelijk over te dragen, zijn de volgende arrangementen bij Hartmotief mogelijk:

 
 

 
Neem Contact op voor meer informatie en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
 
 
 
 
    info@hartmotief.nl         06 134 78 777        ©2012-2017 Hartmotief         disclaimer