Adviesgesprek
 
  
 
 
 
 

 
 
 
 
Nadat wij met elkaar een eerste kennismakingsgesprek hebben afgerond en jullie mij te kennen hebben gegeven met Hartmotief in zee te willen gaan op basis van een Adviesgesprek houdt dit het volgende in:
 
Jullie organiseren zèlf jullie huwelijksdag maar kunnen omtrent de organisatie wel wat advies en hulp gebruiken. Met behulp van een adviesgesprek geef ik jullie dan diverse tips en tools.
 
Met behulp van een door mijzelf gebouwde checklist en budgettool creëer ik in feite voor jullie een organisatieplan en zijn daarmee de basisstappen gemaakt.  Het ‘frame’ van jullie trouwdag is dan al min of meer vastgelegd. Deze checklist en budgettool zorgen ervoor dat jullie zelf de vinger aan de pols kunnen houden en op ieder gewenst moment de voortgang in de gaten kunnen houden.
Daarnaast geef ik jullie uitleg over de huwelijksformaliteiten en zal ik jullie diverse tips geven waar jullie zoal op kunnen of moeten letten.
 
Een dergelijk gesprek geeft jullie veel meer inzicht en tegelijkertijd rust in deze ontzettend leuke maar drukke periode van jullie leven.Op deze manier kunnen jullie zonder zorgen de vervolgstappen naar uiteindelijk jullie trouwdag nemen.  

 

 
    info@hartmotief.nl         06 134 78 777        ©2012-2017 Hartmotief         disclaimer